Hydraulcylinder

– en viktig kugge i ditt maskineri.

Oavsett om det handlar om en kundanpassad cylinder eller standardcylinder. Smart hanterad kan den också ge snurr på dina affärer. Vi kan hydraulcylindrar och som samarbetspartner kan vi på Melin & Carlsson bidra på flera sätt!

Hydraulcylindrar från Melin & Carlsson – en bra affär!

Hos oss tillverkas hydraulcylindrar av alla typer och till alla ändamål. I tre decennier har vi på Melin & Carlsson byggt upp en unik kompetens och erfarenhet som gör oss till en självklar samarbetspartner och leverantör av hydraulcylindrar.

Rätt cylinder på rätt plats

Enkelt uttryckt är vår uppgift att se till att de rätta cylindrarna finns på plats när och där de behövs. Gärna satspackade i rätt följd så att du slipper onödig omlastning inför montering. Kanske färdigmonterade med ventiler eller givare så att du vinner tid i produktion – och därigenom förbättrar din konkurrenskraft.

Hur många moment kan vi bespara dig idag?

Ibland finns det saker som kan utföras mer kostnadseffektivt utanför huset. Tänker du den tanken hjälper vi dig gärna att räkna på alternativen. Det kan handla om lackning eller förmontering av exempelvis ventiler och givare.

En systemleverans kan, förutom hydraulcylindrar, även inkludera ackumulatorer, kylare, ledningsmaterial, och tankar. Vad du får är en ”färdig” produkt, anpassad och dimensionerad för att gå direkt in i din produktion. Eller med andra ord: enklare inköp och effektivare logistik.

Tag kontakt med oss! Vi diskuterar gärna hur vi kan leverera den mest smarta och effektiva hydraulcylindern för just din applikation.

Konstruktionsstöd

När dina konstruktörer ska ta fram, testa och verifiera nya cylindertyper är det gott att ha expertis att luta sig emot. Våra kompetenta medarbetare ger handfast stöd genom hela kedjan, från idé och konstruktion till leverans av färdig produkt.

Kundanpassningar

Var ska cylindern sitta/monteras? Vilken funktion ska den ha? Hur intensivt, och i vilken miljö ska den arbeta? Utifrån svaren på de enkla frågorna föreslår vi hydraulcylindrar i standardutförande eller utvecklar speciallösningar – med hänsyn till inbyggnadsmått, arbetstryck, kraft samt väder- och korrosionskrav. Det må vara för fordonspåbyggnader, entreprenadmaskiner, renhållningsutrustning, industriella tillämpningar, eller vad just du har för önskemål.

Tag kontakt med oss så diskuterar vi vilka behov av hydraulcylindrar som just du har!

Hydraulcylinder

ADRESS

Melin & Carlsson Hydraulic AB
Box 438
SE-573 25 Tranås

BESÖKSADRESS:

Floragatan 10
573 31 Tranås

Hitta hit

KONTAKT

Telefon: 0140-38 54 60
Fax: 0140-38 54 70
epost: info@mchydraulic.se

DIREKTKONTAKTER:

Inköp
Order

FÖRETAGSUPPGIFTER

Org.nr: 556404-8873
Bankgiro: 5740-4253
Bank: SEB

ÖPPETTIDER:

Må-to 8-16.30
fre 8-16.00

MOC-1-GRAY
AAA rating MC