Kundanpassade cylindrar

Melin & Carlsson är tillverkare av hydraulcylindrar för många ändamål. I vissa fall fungerar det att utgå från en hydraulcylinder i standardutförande. Men i merparten av de kundprojekt vi deltar i krävas anpassning med specifika mått, anpassade infästningar eller på annat sätt avvikande utföranden. Det kan också finnas önskemål om tillval som dämpning, givare eller ventiler.

Melin & Carlsson har jobbat i över tre decennier med ett närmast oändligt utbud av anpassade lösningar och är idag en av Sveriges främsta tillverkare av hydraulcylindrar. Vi levererar hydraulcylindrar till 100-tals OEM kunder inom många olika branscher i såväl Sverige som utanför. Den absoluta majoriteten av dessa är i samarbete med våra kunder anpassade efter deras produkter.

Eftersom en hydraulcylinder är en vital komponent i en mängd produkter bör man välja en cylindertillverkare som har en bred kompetens inom många områden. Den må vara för fordonspåbyggnader, skogs- eller entreprenadmaskiner, renhållningsutrustning, industriella tillämpningar, eller något helt annat. Var du än ska använda din hydraulcylinder så är chansen överhängande att vi har erfarenhet av vad som krävs av produkten inom ditt segment.

Dubbelverkande hydraulcylinder från Melin & Carlsson med gaffel
HydraulcylindrarKundanpassade cylindrar