Vi söker en erfaren konstruktör som gärna får ha vana av hydraulik och CNC-programmering.

Dina arbetsuppgifter:

Konstruktionsplanering samt tekniska utredningar i samband med offert till kund.

Framtagning av konstruktionsdokument/ritningar som underlag för tillverkning. Detta sker i Auto Cad och Solid Works.

Framtagning av underlag för tillverkning genom att skapa artikelstrukturer, arbetsgång, produktionstider samt materialåtgång i affärssystemet Monitor.

Teknisk support till kunder och till övriga avdelningar/medarbetare.

CNC-programmering med hjälp av Edge Cam.

Teknisk utveckling. Du kommer arbeta för att förbättra vår produktivitet genom att ta fram förbättringsförslag samt tekniska lösningar för vår produktion. Även konstruktionsförbättringar för befintliga kunder.

Din profil:

Du bör ha några års vana som konstruktör då fokus på denna tjänst ligger på konstruktionsdelen. Det är meriterande om du har erfarenhet av hydraulik. Vi tror att du är utbildad civilingenjör/ högskoleingenjör eller med motsvarande kompetens. Vi ser gärna att du har goda kunskaper i Solid Works, Auto Cad samt Edge Cam.

Som person är du tekniskt intresserad, positiv och har fokus på att hålla deadlines.

Vi värdesätter att du är noggrann, ambitiös och har en förmåga att kunna prioritera. Vi ser gärna att du är initiativrik och har ett öppet sinne för att hitta förbättringar.

Du är duktig på att kommunicera med kunder och produktionspersonal, vilket kan ske muntligt eller skriftligt på både svenska och engelska.

För mer info om tjänsten- vänligen kontakta caj.melin@mchydraulic.se 0140-385494

Välkommen med din ansökan till caj.melin@mchydraulic.se. Vi ser gärna att vi fått din ansökan senast 10 november. Tillträde från december- men kan diskuteras.

NyheterKonstruktör/ teknisk utvecklare