Vi söker en produktionsplanerare till vår tillverkning av hydraulcylindrar.

Arbetet består av att planera och driva tillverkningen utifrån prognoser, ramorder och kundspecifika order, kapacitetsplanering för respektive maskin och operatörsgrupp via körplaner.

Tjänsten innebär också ett prognosansvar, där du hämtar/får information från vår marknadsavdelning löpande.

Som produktionsplanerare har du ett stort ansvar att analysera, förbättra och förändra planeringsflödet, där målet är nöjda kunder och en hög leveranssäkerhet. Du arbetar i tätt samarbete med vår marknadsavdelning.

Vi ser att du som person är strukturerad, noggrann, serviceinriktad samt gillar att ha kontroll på din omgivning. Du är driven och kreativ att se och hitta lösningar på uppkomna problem.

Vi ser att du har förmågan att ha ”helikoptervy” över den planerade produktionen vilket är av stor vikt, då tjänsten till viss del innebär detaljerad körplansplanering ”ute” i produktionen.

Vi använder oss av affärssystemet Monitor, att ha erfarenhet av affärsystemet Monitor är meriterande.

Produktionen består i huvudsak av 5 st olika avdelningar,

·         CNC-avdelning: 10 st grupper med CNC-svarvar och flerop-maskiner, och 1 st grupp supportsvarv. Och 1 st grupp kapavdelning.

·         Svetsavdelning: 3 st grupper med manuella svetsplatser och rundsvetsar (halvautomater), 2 st grupper svetsrobot.

·         Monteringsavdelning

·         Lackeringsavdelning

·         Pack/Logistikavdelning

Låter detta intressant? Kontakt samt ansökningar mejlas till: ola.melin@mchydraulic.se
Vi önskar din ansökan senast den 31/10, då tillsättning av tjänsten kommer ske så fort som möjligt.