Teknisk säljare

Är du en driven säljare med ett tekniskt intresse? Då har vi ett jobb till dig!

Melin & Carlsson Hydraulic AB är ett familjeägt företag som tillverkat hydraulcylindrar sedan 1990. Vi befinner oss i en spännande fas och har vuxit kraftigt de senaste åren. Vi söker dig som vill vara med och driva Melin & Carlsson framåt- samt att vidareutveckla företaget.

Tjänsten erbjuder stimulerande försäljningsarbete där du med ditt engagemang skapar nya affärer genom att bygga relationer med både nya och befintliga kunder. Du arbetar självständigt med att planera, genomföra och följa upp ditt arbete. I rollen fungerar du som länk mellan produktion och slutkund genom att ta fram information som underlättar tillverkningsflödet. Du ansvarar även för prislistor och avtal samt blir företagets ansikte utåt vid mässor m.m.

Arbetet innebär en hel del resande- men planerar du dina resor väl så innebär det i snitt ca 1 resdag i veckan. Lite längre resor vid ett par tillfällen per år både inom Sverige och utomlands. Du behöver inte vara bosatt i Tranås, men vi ser gärna minst 2 dagar på kontoret i veckan.

Vi letar efter dig som har en teknisk erfarenhet alternativt tekniskt gymnasium samt tycker att det är kul med teknik. Har du tidigare arbetat i ett affärssystem ser vi mycket positivt på det. För att bli framgångsrik i rollen ser vi att du är målfokuserad och nyfiken i kombination med 3-5 års tidigare erfarenhet inom försäljning. Du får stora möjligheter att styra din egen vardag.

Du som är trygg i dig själv, har ett starkt inre driv och inte är rädd för att komma med egna idéer för fortsatt utveckling kommer passa i rollen som teknisk säljare. Vill du förmedla kraft tillsammans med oss på Melin och Carlson? Då ser vi fram emot din ansökan.

I denna rekrytering samarbetar vi med Ny Position som arbetar med rekrytering av befattningshavare i ledande position och specialister. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Ida Jergell på 0702-80 24 24. Du söker tjänsten via www.nyposition.se där du registrerar ditt CV och kopplar din ansökan till tjänsten. Vi önskar din ansökan senast 27 maj 2018. Urval kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

OkategoriseradTeknisk säljare sökes!